PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

3,0 tonnás lítium akkumulátoros elektromos targonca

A Li-ion akkumulátorok forradalmasítják a targoncák piacát is. Itt egy problémát kell megoldani: elérhető áron juthassanak hozzá az üzemeltetők. Ez a targonca család egyedülálló lehetőséget ad minden üzemeltetőnek arra hogy zölddé tegye anyagmozgatási munkáját. Olyan Li-ion elektromos targonca családot kínálunk olyan áron és minőségben, mint még soha.

Tájékoztató ár : 6.800.000+áfa

Műszaki adatok:

  • Kapacitás: 3000kg
  • Villa hossza: 1070mm
  • Emelési mag: 3.300 mm-től
  • Gumiabroncsok: Penumatikus
  • Ülés: ergonomikus
  • Akkumulátor:  lítium-ion 205AH / 80V
  • Töltő:  80V / 65A

A legtöbb ország mindent megtesz a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és a szigorú kormányzati célok elérése érdekében. Ebben szinte minden ágazatnak megvan a maga szerepe, az autóipartól az áramtermelésig. Az elektromos targoncák alkalmazásának kibővítése is nagyban hozzájárul ezen törekvéshez. A nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátorok alkalmazása az elektromos targoncákban nagyobb teljesítményt és meggyőző többletértéket nyújtanak a hagyományos savas ólomakkumulátorokkal szemben. A rendkívül rövid töltési időnek és karbantartás mentességnek köszönhetően szünet nélkül alkalmazhatóak. Hosszú élettartamúak és tartósak. Li-ion akkumulátorral üzemeltetett targoncák teljesítményükkel megelőzhetik társaikat. A Lítium-ion akkumulátorok a műszakoktól függetlenül bármikor tölthetők és alkalmazhatók. Folyamatos és egyenletes teljesítmény van. Fékezés során az energia visszatáplálódik és egy jobb hatásfok mellett akár 20 százalékkal több energia takarítható meg. Továbbá az akkumulátor és a töltőberendezés közti kommunikáció hatékony és gyors töltést biztosít.

A Li-ion akkumulátorok mindig készen állnak a következő körre. Pihenés és szünet nélkül. Mivel teljesen karbantartásmentesek és nincs gázképződés sem. Nincs szükség extra karbantartási időre és költségre, akkumulátorkezelésre vagy kiegészítő infrastruktúrára. A Li-ion akkumulátorok használatával a leállás már a múlté.

Akár egy kiváló versenyző, a Li-ion-akkumulátorok a teljes verseny során meggyőzően teljesítenek, mivel élettartamuk háromszor hosszabb, mint a hagyományos energiatárolóké. Ezzel a külön kitartással és a folyamatos magasszintű hatásfokkal biztonságos befektetést és energiatakarékos megoldást jelentenek