PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

 • hpgybt1@t-online.hu
 • +36 30/2161360

Belsőfali hőszigetelő dekorációs tábla

A zöld technológiával készült fali dekorációs-hőszigetelős tábla. Faporból, bambuszporból és környezetbarát polimer anyagból készült. Fejlett technológiát és berendezéseket használnak a gyártás során. Magas hőmérsékleten végzik a feldolgozást. A gyártási folyamat során semmiféle hulladék nem keletkezik sem ártalmas anyag, mint például nehézfém, vagy formaldehid stb. Különböző színű és rázóanyagú  E0 osztályú valamint B osztályú tűzálló minőségű készterméket produkál. A tábla felszíni mintázata különböző lehet fa minta, márvány mintázat, tapéta minta, stb. Szín és a minta választható. A kész táblák könnyen összeszerelhetők, környezetvédelmi szempontból kíválóak. Tűzálló, vízálló, nedvességálló, penészesedésnek ellenáll, könnyen tisztítható, időt és költségeket takarít meg. Ez a legjobb anyag a hagyományos festék, kerámia és a tapéta helyett. A WPC-technológia  teljes előnyeit kihasználva, professzionális a formatervezés. A különböző installációk felhasználásával az egységes lapot integrációs – dekorációs anyaggá alakítják. A padozat kivételével a  teljes beltérben  lehet alkalmazni. A gyorsan telepíthető panel díszíti, megnyitja a belteret és új korszakot nyit a dekoráció területén.

 Miért válassza a zöld belső falpanelt? 

 • Szigetelés, hőszigetelés: A beépített falpanel és az előző állapot  közötti hőmérséklet különbség 7 fok.
 • Hangszigetelés: A letesztelt hangszigetelő hatás akár 29DB is lehet. A napi zajok, az ipar és a forgalom zaja már nem zavarja az életed.
 • Tűz megelőzése: A tűzvédelmi szint eléri a B1 szintet, amely alapvetően megfelel az előírások tűzvédelmi követelményeinek.
 • Szuper keménység: Az eredeti bambuszrost és a környezetbarát anyagok felhasználásával nagyban megnövelik a keménységet, az ütésállóságot, a súrlódási ellenállást és a karcállóságot és ezáltal a közérzetünket is nagymértékben javítja.
 • ízállóság, nedvességállóság: jó
 • Széndioxid védelem: A felületkezelés során minden olyan környezetbarát anyagot használtak, amelynek nincs festékkompozíciója.
 • Gyors telepítés: A tervezéskor olyan telepítési módszert dolgoztak ki, mely a hagyományos módszernél sokkal gyorsabb. A helyiségben közvetlenül összeállítható, így 70% -os időt takarít meg a hagyományos dekoráció módszerhez képest.
 • Könnyen tisztítható deformáció nélkül: A felületet fejlett technológiával kezelik:gyönyörűek és könnyen tisztíthatóak nedves törlőruhával, nem habosodnak, nem deformálódnak, nem öregednek. Könnyen megszabadulhatnak a rárakódott szennyeződéstől.
 • Alkalmazhatók: lakberendezések, lakások, fürdőszobák, nappalik, társasházak, iskolák, kórházak, szállodák, vállalatok, kereskedelmi épületek,stb. 

Az országban egyedülálló!