PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

Hibrid napelemes légkondicionáló rendszer

A napkollektoros légkondicionáló az inverter klímaberendezés ötödik generációja. Ez a légkondicionáló a piacon található legjobb technológia adhat megoldást a légkondicionálás magas energiaigényének megoldására.

A napelemes inverter klímaberendezése 2 energiaforrásból is táplálkozhat (napelemes egyenáram + villamos energia).

Mindkét teljesítmény zökkenőmentesen működik, és a kettő közötti váltás automatikusan történik. A beépített MPTT intelligens technológiával felszerelt napelemes klímaberendezés mindig ügyel arra, hogy a napelemek által előállított összes energiát prioritásként használják fel, míg a villamos energiát kiegészítő energiaként használják. Ennek a technikának az előnye, hogy lehetővé tegye a   légkondicionáló élvezetének használatát, amelynek teljesítménye eléri a 100% -ot.

Lásd a fenti képet, hogy megismerje a napenergiás klíma működését:

Ez a technológia nemcsak megoldást kínál az emberek számára a villamosenergiai-számlák csökkentésére, hanem a legjobb megoldást nyújtja a központi szervek számára a túlterheléses villamosenergia-probléma megoldására és a sok milliárd forintnyi villamosenergia-ráfordítás megtakarítása érdekében. Ez a legjobb választás minden épülethez (iskola, főiskola, kórház, bankok stb.). A légkondicionáló használata  ingyenes energiával jár.

  1. Modellek  kielégítik a T3 (GB / T7725-1996 szabvány) munkakörülmények igényeit.
  2. Normálisan képes -15 ℃ ~ 58 ℃ hőmérsékleten működni.
  3. Pótalkatrészek értékesítés után is biztosított.
  4. Teljes DC GMCC vagy Hitachi kompresszor 5 éves garanciával jár.

Tájékoztató ár : 10-18 nm helységre 254.000 Ft+áfa