PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

Hidroponika termesztőrendszer beltéri /lakás/ kerti termesztéshez

Hidroponikus keringési rendszer: Ezt a beltéri kerti növénytermesztést egy vízkeringési rendszerrel tervezték, amely növeli a vízben lévő oxigént. A növény vízben gyorsabban nő, mint a talajban. Egész évben teljes mértékben ellenőrzése alatt áll az időjárás viszontagságaitól védve. Nagy teljesítményű, növekvő fények: A hidroponikus termesztési rendszer 24 wattos LED-es lámpái szimulálják a napfény spektrumát, elősegítve a zöldségek fotoszintézisét bármilyen időjárás esetén. A beltéri kertészkedés zöldségekkel elhelyezhető a konyhában, a hálószobában vagy az irodában.
Az egész család szeretni fogják az egész éven át tartó friss zöldségeket.

3 intelligens mód a különböző növekedési szakaszokhoz:

  1. NORMÁL MÓD: 14 ​​és 10 óra kikapcsolási ciklus, piros-kék-fehér LED-es lámpákkal, csírázásra, virágzásra. b.16–8 és 8 óra kikapcsolási ciklus, piros-fehér LED-es lámpákkal, a csírázáshoz . c.12h-on-12h-off ciklus, 50% -os vörös és fehér LED-es lámpákkal.
  2. Vízpumpa keringési mód: Normál üzemmódban a vízpumpa 30 percig működik, és 30 percig szünetel. Kapcsolja alvó üzemmódba a vízszivattyút úgy, hogy 5 másodpercig hosszan lenyomja a “SZIVATTYÚ KAPCSOLÓ” gombot. A vízpumpa 12 órára kikapcsol, majd  visszatér a normál ciklusba. Élvezheti a mély alvást ugyanabban a szobában, mint az otthoni kert.

Állítható magasságú kerti készlet: A hidroponikus termesztési rendszer világító részének magassága a különböző növekedési  szakaszokban lévő zöldségekhez igazítható, segítve a zöldségeket a LED-es lámpák energiájának elnyelésében és elősegítve a növekedést. És egyszerre akár 7 növényt is termeszthet.

  • Méretek egységenként:          38 × 18 × 25 cm
  • Tömeg egységenként:           1,98 kg

Tájékoztató ár : 25.000 Ft