PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

Hordozható mini automatikus 3D intelligens wifi digitális köröm nyomtatógép

Ezt a fajta gépet, könnyű megtanulni kezelni. Ez a körömnyomtató könnyen kezelhető, és mindössze 4 lépésben végezhető el, és 5 perc alatt elsajátítható. A minősége kifogástalan. CE minősítéssel rendelkezik. Egy jó köröm legalább egy hónapig maradhat. Körülbelül 5-10 napig körömlakkal bevonva. Körülbelül 10-20 nap körömzselével bevonva. A nyomtató fúvóka és a körmök tartanak egy bizonyos távolságot, körülbelül 3 mm egymástól, és a tintasugaras spray a körmök felületén. Így nem érzi magát kellemetlenül   a folyamat során. Körömfelület – védő matrica is van mellékelve , amely megvédheti a köröm felületét.
Egészséges. A körömlakk helyett tiszta körömzselét használunk. A körömzselék tiszta természetes gyantából készülnek, amely ártalmatlan az emberi szervezetre és környezetbarát.

Festés előtt bevonjuk az alap bázist, ez gyanta anyag. A tintasugaras patron olyan, mint az eredeti nyomtatópatron, olyan termékek, amelyek megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. Az egészséges alap és kiváló minőségű lakk kiválasztása a kulcs a biztonság és az egészség biztosításához. A tintapatron legalább ezer képet képes kinyomtatni, és egy üveg körömlakkot 150-200 körömre használnak. Mivel minden köröm nem egyforma méretű, lesznek különbségek. Körömlakkunk 10ml egy üveg. Angol nyelvű verziónk van, ha szükség van  helyi nyelvre, akkor az Ön országának megfelelően olyan nyelvre dolgozzuk ki. Alkalmazásunk jelenleg csak az Androidot támogatja. Alkalmazásunk által kiválaszthatja a saját albumában lévő képeket a nyomtatáshoz, és bármilyen képet kinyomtathat, amit szeretne.

Egy gépnek csak egy festékkazettára van szüksége, és egy festékkazettának három alapszíne van, amelyek sok színben kombinálhatók.