PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

LiFePO4 akkumulátorok

Az ólom-savhoz képest a LiFePO4 5-ször hosszabb élettartammal, kétszeres működési idővel rendelkezik, nem igényel rendszeres karbantartást, lehetőség van a töltési előnyre és nincs gázkibocsátás, így 5 év alatt körülbelül 70%-os kiadást takaríthat meg.

5 év garancia van az akkumulátorokon

LiFePO4 targonca akkumulátorok:

  • 24 V-os targonca akkumulátor
  • 36 V-os targonca akkumulátor
  • 48 V-os targonca akkumulátor
  • 80 V-os targonca akkumulátor

Az üzemeltetőknek érdemes eredeti ólom-savas akkumulátorjaikat lecserélni! Főleg a három műszakos üzemeltetésnél.

A kapható LiFePO4 hazai áraknál jóval kedvezőbb áron.

Ha targoncához szeretne lítium akkumulátort kérni, adja meg az eredeti ólom-savas akkumulátor részletes adatait (feszültség, kapacitás, méret és tömeg), hogy pontos cseremegoldást lehessen készíteni .

Ha nehéz megszerezni ezeket az információkat, kérjük, adja meg a targonca márkáját és modelljét, vagy lehetőség szerint a targonca műszaki adatait.

Ez a lítium akkumulátor már nagyon kiforrott technológia, sokféle típus létezik, a legtöbb elektromos jármű NCM akkumulátort alkalmaz, de  az ipari lítium akkumulátor LiFePO4 cellát alkalmaz, amely sokkal stabilabb, mint az NCM.

Az égési baleseteket a rossz minőségű akkumulátor okozta. Stratégiai partner  az EVE cellának, amely olyan híres, mint a CALT.A legtöbb neves targoncagyártó eredeti elektromos targoncát is gyárt lítium akkumulátorral, de ez nagyon drága.

A lítium akkumulátorok bevezetése lesz a jövő, nemcsak a targoncákban, hanem az építőiparban és a mezőgazdasági gépekben is.