PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

Solar tető

Kérjük, vegye figyelembe a napelemes tetőcserép és a napelemes/szokványos cserepek közötti különbséget is, mivel ez egy építőanyag, amely integrálja a fotovoltaikus technológiát az építkezéssel.

Nemcsak arra tervezték, hogy energiát termeljen, hanem felelősséget vállal a tető védelméért is.

A napelemes tetőcserép pedig megtakarítja a munkaerőköltséget, hiszen a napelemes cserepeket csak egyszer, a napelemeket és a cserepeket viszont kétszer kell beépíteni.

A napelemes cserepeket esztétikusan tervezték, és szinte megkülönböztethetetlenek a hagyományos tetőcserepektől, és zökkenőmentesen illeszkednek a tető általános esztétikájába.

A költségek megtakarítása érdekében pedig nem kell a teljes tetőt napkollektoros cseréppel lefednie, tudunk olyan kiegészítő cserepeket biztosítani, amelyek sokkal olcsóbbak, mint a szolárcserép.

Például ha a tető 100 négyzetméter, és 10 kW beépítési kapacitásra van szüksége.

Íme a mi megoldásunk: 111db napelemes tetőcserepet biztosítunk és az elfoglalt terület kb. 55 nm, majd a tető másik részét  kiegészítő cserepekkel burkolják.

Ez egy olyan tetőfedő rendszer, amely a napelemeket integrálja a

a tető kialakításában. Ez egy fenntartható és innovatív módja a megújuló energia előállításának.

Otthonokban és épületekben, miközben védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

Tehát ez a  napelemes tető olyan tetőfedő rendszer, amely nem csak védőburkolatként szolgál az épületre, hanem a napból is termel áramot integrált napelemekkel. Ez a típusú napelemes tetőfedő megoldás segíthet csökkenteni az épület függőségét a hálózati áramtól és fenntartható energiaforrást biztosítanak. Sziget üzemű technológia.

Tájékoztató ár:

Egy átlagos család energia igénye: 6 KWh /bőven számítva/
Panel méretei:        1260 * 480mm=0,6 nm

1 db panel ára : 30.600 Ft+áfa

Jóval olcsóbb, mint a jelenleg kapható napelemes  tetőfedő rendszerek
Használjuk ki a fenntartható energia erejét, és teremtsünk zöldebb jövőt!

Egy olyan Tetőfedési technológiát ajánlok Önöknek, Mely forradalmasítja a napelenmes energia szolgáltatást. Akinek háza, otthona rendelkezik ezzel a technológiával,annak nem kell félnie az energia áremelkedésekkel, az esetleges energia kimaradásokkal, sem a túltermelt felesleges áramot potom áron eladni. Ehhez a tetőfedéshez egy energia tároló is csatlakozik. Minden magyar otthonban kellene ilyen napelemes technológia.