PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

SOS riasztós, intelligens többfunkciós kerékpáros, lovas sisak

A sisak fő trendje a műszaki részekkel, például a beépített sisakkamera, a wifi, a GPS, a LED, a Bluetooth integrálva lesz, ugyanúgy, mint az okostelefon. A műszaki intelligens sisak lesz a fő trend a jövőben.

Funkciók:
A sisak alkalmazás vadonatúj lovasélményt nyújt Önnek, hogy könnyedén elkezdhesse a lovaglást, szakszerűen rögzítse a lovaglási adatokat, és ossza meg csodálatos lovasélményét barátaival. Az intelligens eszközökhöz, mint például a Bling sisak, a Bling Jet és a Nano Cadence Sensor zökkenőmentes csatlakoztatása révén az alkalmazás biztonságosabbá és örömtelivé teszi a vezetést. Hozza létre egyedi és felejthetetlen emlékeit az alkalmazással!

A lovas adatok professzionális rögzítése:
A GPS -hely alapján az App pontosan rögzíti a lovaglási kanyarokat, és valós időben figyeli a mozgási adatokat, például a sebességet, a futásteljesítményt és a fordulatszámot. Lovaglás után az App több adatot tud felmutatni, például a legnagyobb sebességet, az elégetett kalóriákat, az emelkedő kilométereket, a felhalmozott emelkedőt és az átlagos ütemet, hogy teljes mértékben megismerhesse a lovaglási utat, és ossza meg barátaival csodálatos lovaglási élményét.

Zene, walkie-talkie és telefonhívás is lehetséges.

A  sisak beépített Bluetooth hangszórói és mikrofonjai lehetővé teszik, hogy utazás közben csodálatos zenét élvezhessen, és hívásokat kezdeményezhessen vagy fogadhasson. A Bling Jet segítségével gyorsan válthat dalokat, vagy szüneteltetheti a lejátszást. A Bling Jet segítségével a Walkie-Talkie funkció segítségével bármikor kommunikálhat lovas csapattársaival. Az alkalmazással fényképeket készíthet, és azokat a lovas pályáinak megfelelően tarthatja, megjegyezve lovaglási élményét egy teljes albummal.
Fényvezérlés: hátsólámpa irányjelzőkkel.

Tájékoztató ár:  92.000 Ft+áfa