PPGY

P.P.GY. Gépjavító, Ipari és Kereskedelmi Bt.

  • hpgybt1@t-online.hu
  • +36 30/2161360

Szendvics falpanel, innovatív és forradalmi építési rendszer!

Ez a szendvics falpanel a legújabb építési technológia. A régi építési módszerekkel szemben számos előnnyel rendelkezik.

Ez egy innovatív és forradalmi építési rendszer, amely megfelel a legmagasabb követelményeknek. A panelok könnyen és gyorsan telepíthetők mind a külső és a belső falaknál a házak és bármely típusú épületnél. A paneloknak számos előnye van a hagyományos téglafalakkal szemben. Csökkentik az építési időt, az építési költségeket és még sok más előny.

1. Környezeti védelem és energiatakarékosság:
Könnyű és energiatakarékos fal. 100% -ban mentes a káros anyagoktól, amely megfelel a nemzeti szabványoknak /G / T169-2005/.

2. Tűzálló
Magas hőmérsékletnek is ellenáll/ 1000 Celsius fok/. Több mint 4 óra tűzállósági vizsgálatnak volt alávetve. A hő és fény   hatására nem bocsát ki mérgező gázokat, ami azt jelenti, hogy tűzveszélyes tulajdonságai tökéletesen megfelelnek a nemzeti szabványoknak.

3. Növeli a felhasználási területeket:
A falpanelek vékonyabbak, mint a hagyományos tégla falak. Ez azt jelenti hogy a felhasználható terület, illetve alapterület  nagyobb, mint a téglából épült  házaknál. Amellett hogy vékonyabb, lehet festett és díszített a vakolat hozzáadása nélkül,  amely szükséges a tégla falaknál. Az alapterület növekedés nagyobb értéket ad a háznak

4. Fizikai ellenállóság :
A fal panel nagy szilárdsággal és  jó ütési ellenállással rendelkezik. A panelt fel lehet használni válaszfalként, többszintű és nagy fesztávú épületekben is. A teljes szeizmikus teljesítménye 10-szer magasabb, mint a hagyományos falazatoké.  A válaszfal panel építésekor nem deformálódik, a fal nem lesz laza, de jó szeizmikus ellenállású.

5. Nedvességálló, vízálló :
Vízálló kezelésű kísérletek bebizonyították, hogy a panel képes fenntartani szárazképességét, nem lesz foltos azáltal, hogy ha  vízzel  érintkezik.  Minden  panel fajta speciálisan vízálló valamint nagy nedvességálló, amelyet fel lehet használni a konyhában, fürdőszobában, pincékben és egyéb vizes területeken.

6. Szigetelés:
A panelok alapanyaga , a külső panelek és belső mag tömések jó hangszigetelési teljesítményt produkálnak. A hangszigetelés 90 mm  panelnél 42dB. A hangszigetelés a panelnél megfelel a nemzeti szabványoknak. Ez jobb, mint a hagyományos téglafalnál. Hőszigetelés : Fali panelek jó hővezető képességgel ((0,15 w / mk)) rendelkeznek

7. Ez az építési mód  nagy hatékonyságú és időtakarékos:
 A fal mindkét oldalán  nem lesz szükség a vakolásra. A munka hatékonysága 15-szer gyorsabb, mint a hagyományos építési móddal. Nem igényel gyakorlott  szakmunkást az összeszerelési munka. Munka közben nem szükséges az állvány a szerelésnél.   Az építési idő csökken jelentősen.

8. Hőszigetelés és meleg megőrzése:
A nyersanyagok a tábla szerkezetében / méhsejt szerkezet/ a hő megőrzését biztosítják.

9. A panelok hornyoltak.
 A panel lehet hornyolt, vezetékes, szöges vagy tiplis kivitel, melyben  csavar van, mint pl.: a légkondicionáló rögzítése. Az egy csavarra jutó legnagyobb erő 45 kg.  A további munkákat el lehet végezni, mint a kerámia ragasztás, tapéta ragasztás, faburkolat és mások egyéb munkák. Festés vagy tapétázáskor a mindjárt a felső réteget lehet felhordani. Csempéket, burkolólapokat lehet ragasztani közvetlenül a falakra. Ezek nagy időtakarékosságot és költségtakarékos előnyöket produkálnak. A hagyományos téglafalakkal ellentétben nem igényelnek vakolást és előkészítést a festés, tapétázás vagy csempézés előtt.

10. Könnyű, gazdaságos és újrahasznosítható:
A hagyományos  téglafalhoz viszonyítva jelentősen  csökkennek az építési és szerkezeti költségek.   Ezen túlmenően, a recirkulációs  kihasználtsága több mint 70-90%,  ami nagyon jó a sok  beltéri válaszfalaknál , mint a bevásárlóközpontok, irodaházak, stb. Továbbá szétszedése és összeszerelése nagyon kényelmes. Ez nagyban növeli a termék hatékonyságát és a gazdasági előnyeit, és azt is hogy nem vezet a túl sok építési hulladék keletkezéshez, a hulladék minimalizálódását eredményezi.

Ennél az építkezési módnál legalább 30%- os költségmegtakarítás érhető el a hagyományos építkezéssel szemben. A legegyszerűbb épülettől a legmodernebb épületig lehet használni.